Ik ben altijd bezig met meer kennis opdoen, meer lezen. Ik geloof namelijk dat kennis zich direct verhoudt tot vrijheid. Dingen heel graag willen, maar niet weten hóé je dat precies bereikt of wáárom je dat niet bereikt is een universeel thema. Wie nadenkt over zichzelf, de wereld en de systemen in de wereld, maakt meer autonome stappen en kan persoonlijk en professioneel groeien.

Tjitske Dijkstra

Waar ik voor sta

Complexiteit

Waar het complex wordt, wil ik het
ontrafelen. Dat kan door het probleem te
ontleden óf door terug te gaan naar de
basis: wáárom wilde je dit ook alweer? De
grootste stappen maak je als je een stap
terug kunt doen.

Nieuwsgierigheid

Ik ben nieuwsgierig naar de logica en
mechanismen in de wereld en benieuwd
naar de motieven achter de keuzes die
mensen maken. Ik ben continu aan het
observeren, luisteren, lezen en leren.

Reflectie

Vaak kijk je vooruit en zoek
je de oplossing in de verkeerde hoek. Door
even stil te staan en in alle openheid (terug)
te kijken naar waar je mee bezig bent, en
waarom, kun je veel beter weloverwogen
keuzes maken.

Anderen over mij

"Tjitske is fantastisch in het begeleiden van je scriptie! Kan het iedereen aanbevelen, ze helpt je bij elk onderdeel van je scriptie op een hele fijne en heldere manier, waardoor je scriptie schrijven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt. Tjitske antwoord ontzettend snel op al je vragen en heeft ontzettend veel kennis."
Marijn Glas
"Ik vond het moeilijk om rustig te blijven tijdens het schrijven van mijn scriptie en daardoor raakte ik in paniek waarop ik elke keer weer blokkeerde. Eerder had ik dit ook gehad en daardoor durfde ik niet weer te beginnen. Eenmaal begonnen kreeg ik als tip om contact op te nemen met Tjitske van Scriptiewijzer. Tjitske reageerde altijd direct en ik voelde mij altijd beter na een gesprek met haar waardoor ik weer verder kon. Ook als ik last minute weer blokkeerde was ze altijd beschikbaar voor mij. Zeker een aanrader!"
Elvan Cisme
"Haar enthousiasme voor mijn onderwerp motiveerde mij enorm en leverde vruchtbare gesprekken op. Ze stelt gerichte vragen waardoor je helder krijgt wat je echt wilt vertellen en waarom. Knelpunten kom je snel tegen en zijn dan makkelijker te tackelen. Wat ik nodig had was een sparringpartner, die luistert, meedenkt en de inhoudelijke en structurele knelpunten kon aanwijzen. Tjitske heeft deze rol voor mij fantastisch vertolkt."
Jolijn van Aart

Kennismaken?

Heb je specifieke vragen over mijn coaching of wil je weten wat ik concreet voor jou kan betekenen?
Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.

Inspiratie